Fruitmotor en Re:Software nieuwe partners

Ondernemend Rivierenland heeft twee nieuwe partners!

De Fruitmotor en Re:Software tekenden een samenwerkingsovereenkomst waarin zij vastleggen wat ze al doen: het samen met studenten, docenten en begeleiders werken aan interessante, leerzame projecten en het ontwikkelen van innovatief en ondernemend onderwijs.

  

De Fruitmotor

De Fruitmotor is een coöperatie waarin fruittelers samenwerken aan een economie zonder afval. De Fruitmotor verwaardt het zogenaamde industriefruit, door dit in de regio te verwerken en de producten in coöperatief verband te verkopen. Dat levert innovatieve, eerlijke en lekkere streekproducten op, waarmee we onze regio op economisch, sociaal en ecologisch vlak versterken.
Samen met studenten van ROC Rivor werkt De Fruitmotor o.a. aan het ontwikkelen van marktproposities, nieuwe logistieke concepten en communicatie.
Lees meer op http://defruitmotor.nl/

Re:Software

Re:Software is het Tielse softwarebedrijf van Jordi van der Hek. Re:Software ontwikkelt innovatieve apps en software voor bedrijven en instellingen. Met studenten van ROC Rivor (opleidingen ICT en applicatie ontwikkeling) werkt Jordi aan ICT projecten. Ook is hij betrokken bij de speeddatesessies die ROC Rivor organiseert met regionale ondernemers en studenten die zich oriënteren op zelfstandig ondernemerschap.
Lees meer op http://www.resoftware.nl/