Ervaringen met het Praktijklab

KunstFort Asperen is zeer enthousiast over de werkwijze van het Praktijklab:
het was een ervaring die beter was dan de normale praktijk omdat blijkt dat het Lab als opdrachtnemer veel beter luistert naar de opdrachtgever en heel precies de opdracht uitvoert, maar daarbij een jeugdig elan meebrengt dat elders niet te vinden is. De inzet van de ‘meiden’ was geweldig en smaakt naar meer.

Chris de Jong

Bestuurder, Kunstfort Asperen

Samen werken is samen leren.
Samen voor Rivierenland verbindt bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in zinvolle en leuke projecten. Projecten die voor beide partijen een win-win opleveren en die de samenleving versterken. Zo is het ook met onze eigen samenwerking met het Praktijklab van het ROCRivor. Studenten leveren een échte bijdrage aan onze events en doen zo werkervaring op. Voor ons is niet alleen die bijdrage waardevol, maar ook de wederzijdse uitwisseling die daarmee gepaard gaat. Samen werken, samen nieuwe ideeën verzinnen, leren van elkaar en samen projecten neerzetten die maatschappelijke organisaties en kwetsbare mensen vooruit helpen. Voor ons een echte win-win!

Martine Kroezen

Intermediair, Samen voor Rivierenland

 

Sinds de herfst van 2013 werk ik heel prettig samen met het team van het Praktijklab en de leerlingen van het ROC Rivor in Tiel. Aan een aantal projecten hebben leerlingen goede bijdragen geleverd. Ik was, als startende ondernemer, ook enorm geholpen met de hulp. Naast het krijgen van deze hulp vind ik het zelf ook erg fijn een bijdrage te kunnen leveren aan het invullen van de praktijkopdrachten van leerlingen. Zodat zij meer feeling krijgen met datgene waar ze voor leren! Ik verwacht dat we nog veel mooie projecten samen gaan doen! www.dagmardesign.nl

Dagmar Wijnbelt

Ondernemer, Dagmar Design

Als ondernemer doet het me goed om met studenten te werken. Inmiddels hebben we meerdere projecten lopen via het Praktijklab. Zo heeft een groep studenten een film gemaakt van het Fruitcorso.
Een aantal teams commerciële studenten heeft een actie ontwikkeld en uitgevoerd om ons bedrijf beter te profileren als restaurant dat ook thuisbezorgt via www.thuisbezorgd.nl. De teams hebben hun voorstellen ‘ gepitcht’ . Met het beste idee zijn we aan de slag gegaan. We hebben een folder laten drukken die vervolgens in een flyeractie is uitgevoerd.

 

Rene Hanse

Ondernemer Juffrouw Tok