Bliss shine for cancer

Yulia Zeegers (student) was ook aanwezig tijdens de Pizzasessie. Ze ging in gesprek over haar project tijdens het keuzedeel ondernemend gedrag: “Bliss shine for cancer”. Hieronder lees je wat ze van dit project en de Pizzasessie vond.

Wat vond je van het keuzedeel ondernemend gedrag?
Het leukste van de ondernemende lessen, vond ik toch wel de challenges. Dit waren opdrachten die in het boek stonden, waarbij je een beeld kreeg over leren en werken in de praktijk. Je kreeg zo een beginnend beeld van het werkveld, en je kon vooral jezelf voorbereiden voor later. Door jezelf na de challenges te bekritiseren kon je van jezelf leren.

Vertel eens hoe je door het keuzedeel aanwezig was bij het project Bliss shine for cancer ?
Door de ondernemende lessen kreeg ik zelfvertrouwen door gewoon te proberen en daarvan te leren. Ik kon na de opdrachten makkelijker een mail schrijven en versturen. Ook vond ik het makkelijker om mezelf te introduceren, en mijn kwaliteiten aan te geven. Zo heb ik zelf een bericht gestuurd naar Arieta (oprichtster ) van Bliss shine for cancer. Ik heb niet meegeholpen aan de organisatie van Bliss shine for cancer, wel heb ik op de dag zelf een deel van de verantwoordelijkheden gekregen. Ik mocht op de dag zelf de kinderen  entertainen samen met een andere vrouw (Jaqueline) was ook aanwezig bij de pizza sessie.

Wat vond je ervan om aanwezig te zijn tijdens de Pizzasessie?
Ik vond het een onwijs leuke ervaring om aanwezig te zijn, ik heb met een paar opdrachtgevers gepraat en mijn ervaring gedeeld over mijn initiatief voor mijn zelf uitgekozen opdracht ‘Bliss shine for cancer’.

Wat heb je eraan gehad/ wat heb je ervan geleerd?
Ik heb een beeld gekregen van een kring opdrachtgevers, en hoe het is als je presenteert voor opdrachtgevers. Ik heb vooral geleerd dat je een zakelijke kring op moet bouwen, omdat je altijd mensen kunt gebruiken bij een project/opdracht. Ik heb ook geleerd dat je zelf altijd positief moet presenteren,

 

Wat is je algemene ervaring van de Pizzasessie?
Ik vond het onwijs interessant om bij de Pizzasessie te zijn, zelf heb ik nu een beeld van zo’n informatieavond met opdrachtgevers. De volgende keer zou ik er graag weer bij zijn om nog meer te leren met opdrachtgevers.